2012. január 15., vasárnap

Én magam is rettentően unom, hogy legalább fél éve (de inkább 1) azon rinyálok, hogy mennyire meguntam ezt a várost, megadott mindent már amit tudott és a barátaink is lassan de biztosan elhúznak mind, nekünk meg maradni kell még 1 évet. Úgyhogy most azon gondolkozok, hogy befektessem-e a családi pótlékot egy ilyen falmatricába:

7 megjegyzés:

Norm írta...

Hát én befektetném :D:D:D

akiss írta...

majd az alsó sorba tegyél egy tagadószót filctollal. máris jobban fogod érezni magad. :)

Bé írta...

Menekülj és vissza SE nézz!!!

Julis írta...

Bé: csak ajánlani tudod? :)))
Valószínű a hormonok miatt elég faszari lettem, mondhatni fogamhoz verem a garast (tudom, hogy ez elég elképzelhetetlen, de így van) és 30 fontot nem szívesen adok érte. Gondoltam megcsinálom magam (és akkor más szavakat is be tudok írni), már ki is gondoltam hogyan. Bár ez egyelőre a mission impossible, lévén 2 napba telt az is, hogy megírjam ezt a kommentet. Ha benyeli a cyver tér bizonyosan elbőgöm magam, mert tuti nincs akkora mázlim még egyszer, hogy Bodzát lekösse a lócsörgö 5 egész percre).

Isabel írta...

Nem tudom, mennyit ér ott a font, de egy lakásban feliratokból elég lenne egy az ajtó mellett: gáz, villany stb. vagyis hogy elmenés előtt kikapcsolni:-)

Julis írta...

Isabel: Van nekik hasonlo:
http://www.hu2.com/store/wall-stickers/living-room/before-leaving-check-list.html

Mindenre van megoldas. :)) Peti szerint az ajto melle kulonbozo magassagokban lehetne elhelyezni a csalad kulonbozo tagjainak. Bodzanak pl legalul babakocsit (nekem kozepen gyereket...).

Névtelen írta...

fektezsd be csuti, mindenbe be kell fektetni, ha a kérdész fölmerül azs emberben.
Ha valakit meg azs érdekel, én mért irok ijen módserrel, ész van kedve jáccani a savakkal, de halálosz komoj témában, térjen be hamar!