2012. január 3., kedd

Mióta az egyik kezemmel a vállamon egyensúlyozom a lyányt, a másikkal meg a tabletet tartom amiről Bóbitát meg Csiribiri zabszalmát olvasok fel (a frac emlékezett, hogy ezeknek ennyi versszakuk van) modern anyának érzem magam.

5 megjegyzés:

netgyerek írta...

Én néha, esténként Magyar népmeséket olvastatok fel a Youtube-bal az elaludni nem tudó barátnőmnek. Egyrészt tök király benedekelek-hangja van a bácsinak, szebb, mint az enyém, másrészt én addig is alhatok :)

foldip írta...

Julis, a porszivo.mp3-at nem játsza le a készülék? :D

Isabel írta...

érdekes szitut választottál a mesélésre - nem lenne kellemesebb, ha a bébit letennéd valahová, esetleg az öledbe? elé a könyvet és még az is elképzelhető, hogy sarjad előbb tanul meg olvasni majd...:-)

Julis írta...

netgyerek: A Magyar népmesékig már én is várom, hogy eljussunk. Meg a Legóig. Meghogy leküldhessem a boltba. Hiába vannak nagy pozitívumai a hyerekvállalásnak. :D

Földi: Hát a porszívó meg seashore.mp3 örök slágerekhez vettünk külön kis hangfalakat a hálóba! Ha őszinte akarok lenni, annak tulajdonképpen vacum3hours.mp3 a címe (szerencsére még nem kellett egyszer sem végighallgatni)...

Isabel: az első hetekben a nap 90%-ban csak kézben volt el (igen, alvásidőben is!), de mióta felfedezte a játszószőnyeg örömeit, meg leginkább a Lányt a Tükörben nem nagyon szeret ölben lenni, egyedül ez a vállratevős módszer a nyerő ha el akarjuk altatni vagy azt szeretnénk ha böfögne egy embereset. Van sok könyvünk is, csak a Csepü, Lapu, Gongyola nehezebb, mint a tablet és lapozni is bonyolult 1 kézzel.

foldip írta...

Az különben egy dolog, hogy te modern anyának érzed magad, de abba eddig bele sem gondoltam, hogy a mai gyerekek már úgy nőnek fel, hogy lehet sosem látnak papír könyvet max a nagyszüleik polcain!!! Képzeld el, hogy már akkor amikor még olvasni sem tud ilyen elektronikus kütyük testesítik meg számára a tudás (mese) forrását, és valószínűleg ez már így végigkiséri az életüket - ovónéni is lehet ilyenből olvas majd fel, és remélhetőleg suliba sem kell 15 kilónyi könyvvel járniuk már.