2008. november 29., szombat

A munkaról: Information Mosaic a cég maga. Az interjúk alapján technical writer szempontból a legjobb szándékkal sem mondanam őket vér profinak, sőt a volt pár kérdésem, amin megizzadt az interjúztató Doc Manager, dehát most építik a doksi csapatot (igen, van még hely).

A hétvégéről: Újabb kört futunk bolhapiac ügyben. Múlt hétvégén szombat és vasárnap is az után járkáltunk, egyszer kb másfél óra séta után elérkeztünk egy iszonyúan lerobbant és büdös töküres épülethez és a hozzá tartozó hasonló karban lévő parkolóhoz (köszi googlemaps!), másnap pedig egy kis sikátorban lévő bezárt épülethez, amit a neten a legnyobb fedett piacként emlegetnek, azonban csak egy kis fecnit találtunk az egyik ablakban, hogy elköltöztünk. Hiába no, az írek nem lihegik túl ezt az információ hatalma dolgot.
De ezek után sem adjuk fel, csak a taktika változik: vonatozunk. És ebben az a jó, hogy egyrészt azt remélem tényleg létezik a bolhapiac, másrészt viszont, hogy a tenger mellett van. Ami nekem örömboldogság, BaloghP szerint viszont nagy zöld víz, mit nézzünk rajta?

Nincsenek megjegyzések: