2008. november 4., kedd

Mindez idáig remekül haladtam a főzésben. Szó mi szó hülyegyerekhúst (az az előrepanírozott fajta) vettünk és annak a csomagolására rá van írva hány percig kell sütni, a sütőn meg van valami időzítő. Szóval Nigellának éreztem magam egészen ma estéig, mikor is nagy fába vágtam a fejszét: sült alma. Megpucolni, tálba tenni, cukrot rá és indulhat a menet, de valahogy nagyon elvette az időmet a WTA Doha meg a szakítós, vagyis mit is beszélek: a CV küldüzgetés meg Barackék. Ha nem is égettem oda (hahahahaha), de jó sötét karamellt sikerült előállítanom.
Holnap salatával próbálkozom.

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

még így is jobb vagy mint Eszter :)

Névtelen írta...

Miert pont sult almat? Az taplalo? Szegeny Petit agyonehezteted :)
Sussel pulykat, desszertet majd akkor ha mar az megy :)

ibalogh írta...

igen, mondtam h vigyazz a tesomra, ne heztesd :)

dzsiz írta...

Csinalj paprikas krumplit - meg mielott a ferfi tarsadalom szolidaritasbol ehenhal Petivel ... az taplalo es qva ecceru megcsinalni :). Megjegyzem a sult hulyesegekbe csak belebukni lehet, ezert kell minden iet csak etteremben fogyasztani :D. btw.Aniko mondja: adjatok egy oan cimet ahova el tudja kuldeni a kilepo papirjaidat mert amit adtal arrol visszajott h nem laksz ott - ami nem tul meglepo, mert nem Dublinba kuldte, de rautalo jelek sincsenek h ismernenek.

Julis írta...

Egyatalan nem ehezik! Nagyon finom tesztakat tud csinalni.
Es igazan koszonom az egyutterzest :)

Névtelen írta...

nincs abban a városban pizzarendelés?

LG írta...

Szegény Peti.

Nem elég, hogy olyan az idő amilyen, minden a másik oldalon van, még Te is főzni akarsz neki?

baloghp írta...

Na, nem kell engem sajnálni, azért mer az almán a cukor elkaramellásodott, ami valahol érthető fél óra sütés alatt, nagyon is jó volt az. Anyways, amióta magunkra fözünk egyre jobbakat csinálunk! majd ha jöttök meglátjátok!

baloghp írta...

BTW, láttuk, hogy itt is van GARDA majdnem minden második utcasarkon. Be is akartunk menni, de kiderült itt így hívják a rendőrállomásokat. Hát na... van olyan ország ahol lehet Gárdázni....

Julis írta...

Na ja, itt valahogy nem vágyom a Gardas kajara

Unknown írta...

Ha lead pár kilót nem a világ. Mielőtt éhen halna úgy is főz magára, na meg rád is. Hidd el! Én ismerem.

Julis írta...

Vegre valaki, aki a sajat blogomon nem Petit sajnalja! :)