Annyira bíznak a főzőtudományomban a népek itt, hogy tegnap 6 emberből 4 is evett mielőtt feljött hozzánk rakott krumplizni. Pedig Horváth Ilona nagy barátnőm már 2 hete (Nigella? Viccelsz, bolondozol).
Hát nem tudom... Én karácsonyra kaptam az öcsémtől, "mert horváthilonának minden háztartásban kell lennie", de kétlem, hogy valaha is főzni fogok belőle. Kicsit idejét múlt, vagy nem is tudom... Inkább felhívom a mamámat! :)
Azert szeretem, mert az abszolut alapoktol kezdi (rantas, pl) es ha a “piritsunk hagymat szalonnazsiron” temat atvisszuk olivaolajra, mar jobban allunk modernkonyhailag. Nekem speciel nagyok a hianyossagaim, a minap belekerult az elso sajat jegyzetem a zoldborsofozelek melle: tárkony tilos!
6 megjegyzés:
Horváth Ilona a Zisten. Nélküle kihalt volna Magyarország a nyolcvanas években :)
Szerelmes vagyok a Zistenbe! Tegnap parolt zoldborsot tanultam tole.
Horváth Ilona a nagytuti.
Ismét kiadták, azt hiszem megveszem a régi, zsíros borítójú, összetaperolt, elfolyt jegyzetekkel ellátott helyett. :)
@tyúk: pedig az úgy az igazi:)
Hát nem tudom...
Én karácsonyra kaptam az öcsémtől, "mert horváthilonának minden háztartásban kell lennie", de kétlem, hogy valaha is főzni fogok belőle. Kicsit idejét múlt, vagy nem is tudom... Inkább felhívom a mamámat! :)
Azert szeretem, mert az abszolut alapoktol kezdi (rantas, pl) es ha a “piritsunk hagymat szalonnazsiron” temat atvisszuk olivaolajra, mar jobban allunk modernkonyhailag. Nekem speciel nagyok a hianyossagaim, a minap belekerult az elso sajat jegyzetem a zoldborsofozelek melle: tárkony tilos!
Megjegyzés küldése