2009. május 13., szerda

Mióta tornára járok (igazából konditerembe, de az olyan égőn hangzik), hogy az egyre terjedelmesebb seggemmel még jövőre is beleférjek az irodai székbe, egyetlen hatást vettem észre magamon, miszerint torna napokon, mikor Ana a horvát mosolygós kiképzőtiszt ostorral hajt, akkor éjjel nem tudok aludni. És mivel nagyon unatkozok mit is csinalhatnék, mint kekszet, jégrkémet és hasonlókat tömök az arcomba, a lehető legnagyobb lelkiismeretfurdalás közepette.

3 megjegyzés:

foldip írta...

Csak tippelni tudok: későn jársz edzeni, ugye? Edzés után még órákig fel van pörögve a szervezet. Ha tudod, akkor tedd korábbra, ha nem, akkor meg próbáld meg reggelre tenni. Mellesleg ha kalóriaégetés a cél, akkor amúgyis hatékonyabbnak tartják a reggeli edzést.

Julis írta...

este jarok, altalaban 7re (elobb nem megy, mer akkortajt erek haza). A reggeli edzes eletidegen, attol nagyobb hulyeseget el sem tudok kepzelni. A reggel a kave meg a puffogas ideje, kerdezd csak meg Balogh Pistit, aki parszor probalt squasholni velem hajnalok hajnalan.

GGábor írta...

Sziasztok, remélem minden oké veletek!
Na látom küzdés van a kilókkal és mivel épp most vagyok én is diéta közepén megdoblak pár tippel (eddig ledobtam 8 kilót).
Ha fogyni akarsz akkor este mehet a konditerem, plusz ha tudtok szerezzetek be egy szobabringát és reggel zúzz le 30 perc nem túl tempós de folyamatos bringázást.
A jégkrém keksz meg minden szar felejtős 2 hónapig, sajna csak így lehet tartós fogyást elérni. Zöldség mehet, meg sok hús (lehetőleg zsírmentes csirke, marha), kevés tészta (durum), rizs, bab, lencse. No cukor, liszt, kenyér, zsömle meg semmi hasonló. Fűszerezés mehet ezerrel sok sikert!

Ui: Első hét után már könnyebb lesz.