2008. október 29., szerda

Any news? Aha.
Ma már megvolt az első fejvadász interjú. Lényeges pontok: mindezidáig nem tudom eldönteni, hogy a Henry Eoin névben melyik a keresztnév. Igen tudom, hogy lehetne következtetni, de kb fele fele arányban láttam Henry Eoin és Eoin Henry formában írni, valamint a munkatársai Eoin-nak hívták, viszont Henryként mutatkozott be. Dráma.
A másik, hogy totális idiótának nézett mikor egy gyönyörű mosoly szaladt végig a képemen, arra a mondatára, hogy: képzeld itt néha 0 fok is szokott lenni télen! Az interjú egyebként jól sikerült, még nincs munkám.
Mr Homérfőnök, a főbérlőnk elrendezett mindent, ugyanis valahova még be kell jelentkeznünk, amit nem értettem, de megcsinálja. Éljen a bürokrácia.
A nap csúcspontja: sírásra fakasztottunk egy takarítónőt. Miután szinte kézzel lábbal elmagyaráztuk, hogy nem vagyunk túl igényesek, ne vigye túlzásba a takarítást hallottuk a következő mondatát a folyosón: igen, én itt végeztem. És mikor megkérdeztük, hogy te is magyar vagy, könnyekben tört ki. Ezt igennek vettük.
Holnap taktikát változtatok, szarok a mail-re minden fejvadászt felhívok. Tiszta hülyék egyébként, hogy mindenhol megadják a telefonszámukat. Magukra vessenek.

1 megjegyzés:

ibalogh írta...

Asszem homer fonoket Mr. Burns-nek hivjak