2011. január 10., hétfő

Fejős Éva hihetetlen népszerűsége a legnagyobb talány számomra manapság. Mert aki a Denise (igen olvastam annak idején, kicsit szégyenkezve, de vállalom) értelmi/érzelmi szintjén képzeli el az örök szerelemet, abból valahogy nem nézek ki olvasást. Legfeljebb brazil szappanoperák és romantikus filmek bámulását. 

6 megjegyzés:

dzsiz írta...

ami valoszinuleg pontosan fedi is a valosagot. Cecliali Ahern mintajara nalunk is kikopott a tarsadalom 3-4 ien szingli vagyok kisebbsegu komplexussal 62es IQval-de mindenttudok a szerelemrol tipusu 30as not, akik nagyban tamogatjak a tarsadalmi boldogtalansagot, es hat ugy tunik az embereknek ez teccik. valszeg mert nem kell gondolkozni hozza es az jo. de allitolag ettol boldogabbak vagyunk. mellesleg nekem a Libri top 10es listajat meglatva ment el a kedvem legutobb a konyvvasarlastol - mig pl. Viant nem lehet kapni :S.
Anyhow, egyetertek. Hulyenek lenni mindigis sokkal eccerubb volt.

Norm írta...

Nemcsak Denise-t olvastál te... :P

Julis írta...

@dzsiz: Hát gondolkozni tényleg nem célszerű ezeken, mert csak felbassza magát az ember. Volt idő amúgy mikor ábrándoztam egy lobotómián, hogy milyen jó is lenne ostobán vigyorogni egész hátralévő életemben... De aztán elvetettem, mert alapvetően idegesítenek a hülyék, és azért állandó harcban lenni magammal nemigen vezetne sehova. Kár, hogy olyan sok picsának alapból megadatik a lobotómia szintje és mégcsak el se mozdulnak róla. Tény, hogy őket is ki kell szolgálni.
De Fejős Éva kiválló motivációs eszköz: ha nem járok hetente legalább 3x tornázni vagy futni ebben a hónapba, el kell olvasnom még egyet! :)

@Norm: a Tiffanyhoz fel kell nőni, az nem akármi! :) Mondjuk nem én voltam, aki oldalra megmondta hol fognak dugni és hogyan...

30 írta...

Coming out: Nálam megvolt egy időben minden Romana meg Júlia is, egy ilyen "három könyv egyben"- típusú évkönyvet simán kiolvastam egy nap alatt.
A Tiffany meg magától nyílt ki mindig a 26. vagy 42. oldalon, ahol a mindenféle ágaskodó vágy meg kitörő vulkán találkozott a titkot és múltat rejtő, szűk, kopott farmert viselő érzékeny macsó és a fiatal, újságíró/környékre költözött/nyaraló lány között megtörtént (szigorúan második) nyelvcsata után. (Ahol a férfinyelv természetesen szétfeszítette a lány száját az meg mindig nyögött egyet és feladta az ellenállást. Hát kell ennél jobb?)

Norm írta...

@30: igenigenigen, plusz a Romanaban a fohos pina mindig elajult a lepcso tetejen egy szimpla nathatol, vagy az ausztral farmon felagaskodott egy lo es attol ijedt meg de nyilvan mindig ott volt egy szeles kebel. De mindorokos kedvencem az volt, mikor a csaj egyszer csak rajott hogy terhes, es nem ertette, mivel ÖT ÉVE nem volt senkivel. Kiderult, hogy volt egy ceges buli pont az ido tajt, amikor o annyit ivott hogy megbaszatta magat valami kolegaval, de o erre egyaltalan nem is emlekezett, a pasi nyilvan harcolt mert o termeszetesen szerelmes volt mint az atom, nem is ertem, hogy ce3ges bulikon hogy tortenhet barmi is barmilyen mas indittatasbol. De a lenyeg, hogy a csaj azert nem emlekezett, mert neki van egy ilyen tulajdonsaga, csak mar nagyon regen elnyomta: akkora punk volt, es olyan szinten tudta leinni magat duhaj ifjonc koraban, olyan felelmetes dolgokat tudott muvelni alkoholos befolyasoltsagaban, hogy o megfogadta, hogy az alkoholhoz sem nyul tobbet. Hat ez az egy kivetel volt. En szemely szerint annak orultem volna, ha a gyerek néger/kutya.

dzsiz írta...

Basszus ennyivel nem lehetek fiatalabb. Nekem ezek a 'konyvek' ugy elnek az emlekeimben, h a 'nagyok' olvassak oket :S. Bar asszem nem sokat vesztettem.