2010. december 22., szerda

Szeretném elárulni annak, aki legközelebb téli kellemetlenségekről beszél, hogy idézze maga elé a képet mikor itt, ahol ismeretlen fogalom a szigetelés sosemlátott hideg van (tényleg az, -7, a kurvaélet). Ezért a házfalon kívül futó, szintén szigetelés nélküli vízvezeték elfagy, szóval az ismerőseim felénél nincs víz. Majd mindezekhez kihívni az ilyet sosem tapasztalt vízvezetékszerelőt.

3 megjegyzés:

dzsiz írta...

Bocsanat, ha nem tunik egyutterzonek a comment - itt szeretnem megjegyezni, h alapvetoen nagyon is egyutterzek,ismerem az 1sor tegla es mas semmi elven keszult hazak elonyeit. De hat ien tenyleg van? Marmint orakat filoztam ezen mindig a buszon ulve, h mi a faszt csinalnak ezzel telen - de ugy tunik nem en vagyok az egyetlen, aki meg nem jott ra.
Viszont, ha kiadjatok a furdotoket, osszejohet egy teleles ara amig kitart a fagy :P.

foldip írta...

Korfun meseltek, hogy a vizvezetekek a fold felett mennek, mert olyan ritkan van fagy. Olyankor pedig mindenki tudja, hogy folyamatosan jaratni kell a csapokat otthon.
De azert Dublin az messze nem Korfu b*** meg!!! :S
Ami meg a hideget illeti: itt volt -10 fok alatti ejszaka is. 2 "falam" teljes utcafal, az egyik teljes falas panoramaablakkal, es a padlom olyan lyukas, hogy ha nem lenne rajta szonyeg a pincet is bevilagitanam a szobabol. Szoval minden hidegben lakoval egyutt tudok erezni. Ha ezt hivjak empatianak, akkor ez sux :(.

Julis írta...

Leszarom az empatiat, nekem meleg kell!!!! Mar nezegetem a februari ajanlatokat sivatagi utazasokra...