2008. október 28., kedd

És íme, itt van. Ma merült fel először a kérdés, hogy mi a picsát csinalunk mi itt tulajdonképpen? Az első nap, hogy szép ez a Düblin, de azért mégse Debrecen. Hiányzik egy csomó minden.
Pedig van kéglink! Nem is akarmilyen (indulhat a szobafoglalás), bár még csak holnap adjuk oda az ojrókat érte a csávónak, aki pontosan ugyanúgy néz ki, mint a Simpsonsban a gyártulajdonos. Ezt természetesen nem vesszük rossz jelnek. Viszont voltunk ma a világ végén megnézni egy "lakást", ami konkrétan egy szoba volt, a bal oldali falon pedig a konyha. Az egyetlen pozitívum, hogy elképzeltem, ahogy egy jól megtermett ember magara zárja a zuhanyfülkét, és segítségért kiállt, mert többet nem tud megmozdulni. És ami a legkemenyebb, hogy a főbérlőnek 10 percébe telt bemutatni, ebbe természetesen belefért a kanapé szétnyitásának ismertetése és minden szekrény kinyitása is. Őrület egyeseknek mire van ideje.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Igen, hianyzik, de ne izguljatok majd szepen lassan atalakul amint beall a dolog. Kaland a elet egyreszt, masreszt meg a valtozas szukseges, de kibaszottul kozhelyes vagyok. Az uj elmenyek majd elkezdenek jonni, ket het mulva nem tudjatok majd elkepzelni pl. hogy Debrecenben hogy voltatok meg Haagen Dazs markabolt nelkul :D

Névtelen írta...

szagold amit szakitottal :D

Julis írta...

Temeg Virág, akár be is kaphatod :D