2014. február 9., vasárnap

Sokszor elgondoltam, hogy írogatok ide és akkor jó ötletnek tűnt, hogy az egyik kedvenc eperlekvárom összetevője 100 grammra leosztva 60 gramm cukor, 50 gramm gyümölcs. És nekem ebben csak az tűnt fel, hogy mennyi sok benne a cukor, Peti világosított fel a számszerű összeférhetetlenségről.

De ennyi hónap után releváns ez még?
Yep, próbálkozom a visszatéréssel.

4 megjegyzés:

ibalogh írta...

helyes, en RSS feeden keresztul olvasom, varom a postokat :)

Unknown írta...

Konkrétan a gyümölcshús egy része ugyanúgy cukor, ezért van átfedés a kettő között... :)

Julis írta...

Ezzel csak az a baj, hogy ugyanez van ráírva a barackosra meg az áfonyásra is és egyétrelműen nem ugyanannyi a cukortartalmuk.

Mes írta...

Dejoo, welcome back!!!