2013. április 10., szerda

Ezen a téren át visszük a lyányt a bölcsibe és hetente minimum egyszer látom, hogy az egészet felmossák ilyen magas nyomású slaggal, pedig csak 3 nap járunk arra. Akkor is ha egész héten esik az eső vagy ha épp pont esik az eső, mindegy azt bizony fel kell mosni. Értem én, hogy legalább 1 árnyalattal világosabb lesz, de könyörgöm erre ivóvizet pazarolni? Ráadásul a mai napig nem sikerült rendes csatlakozót szerezniük és a vezetékből ömlik a víz a mellette lévő csatornába. Minden alkalommal forrongok a dühtől mikor látom.
És még háborognak, hogy megint terítéken van a vízdíj bevezetése.

3 megjegyzés:

foldip írta...

Pont hasonlo gondolataim voltak tegnap reggel: minden reggel hypos vizzel fel vannak mosva azok a sarkok es bolti bejaratok ahol hajlektalanok alszanak. Lehet olcsobb (es jobb) lenne szallast biztositani nekik, mint kifizetni a takaritas anyag- es munkakoltsegeit.

Amugy ez jellemzo a "nyugatra": Finnorszagban jarva allapitottuk meg Ricsivel, hogy nem azert tisztabb ott minden, mert az emberek nem szemetelnek, hanem mert rendszeresebben van takaritva. A hazam elotti uton naponta legalabb(!) ketszer vegigmegy egy uttakarito auto, de neha az a gyanum, hogy non-stop jar fel-ala.

Julis írta...

Nekem az utcaseprő autókkal semmi bajom eljárkálhat fel-alá napokig, engem a vízpazarlás zavar csak azért, hogy világosabb legyen a kövezet pár napig.

Akkor nem olcsóbb ha a bolt tulajdonos csinálja a takarítást :)

foldip írta...

Nem a bolttulaj csinalja: neha latom a takaritokat mikor korabban indulok edzesre. Ami pedig az utcasepro autokat illeti: nemreg meg voltak vadolva azzal, hogy egy bizonyos specialisan porfogo anyagot eppen azokok a reszein hasznaljak Londonnak, ahol a legszennyezesi ertekek EU hatarertekeket verdesnek es legszennyezes mero keszulekek vannak a kozelben. Magyarul: a problema megoldasa helyett elnyomjak azt. Szoval nekem ezzel is van bajom :)