2012. november 22., csütörtök

Képtelen vagyok feldolgozni, hogy vezető politikusok olyan már ovisok közt  is égő indokkal folytatják a rakétakilövéseket, hogy "ők kezdték". Kár, hogy ez majd 200 ember halálába került.
Ilyenkor csak a Mások életének egyik utolsó jelenete jut eszembe mikor a gusztustalan miniszter a színházban próbálja Georgot alázni, aki csak annyit mond: és a maguk fajták egy országot irányítottak.

1 megjegyzés:

foldip írta...

Nem azt kell kommunikalniuk amit gondolnak, hanem amit a kozvelemeny legkonnyebben elfogad vagy tamogat - a politikus egyetlen szempontja a nepszeruseg/ujravalasztas, mint ahogy ezt khm egyes orszagok vezetoi is egyre jobban szem elott tartjak. Az emberek tobbsegeben pedig erosen elnek ezek a gyerekes reflexek, teljes mellszelesseggel tamogatjak a "dehat ok kezdtek" indokot.
Mellesleg a haboru az csakis az uzletrol szol mindig. Mar "epp itt volt az ideje" valami kis csetepatenak, ez az egyik legegyszerubb modja a vilaggazdasag felrazasanak. 9/11 ota a terroristak sem aktivkodtak eleget, valaminek jonnie kellett mar.
Sajnos.