2012. október 26., péntek

Ahhoz, hogy moziba menjünk a csillagok szerencsés együttállása szükséges, azaz Peti szabadságon van bölcsi napon. Egészen hihetetlen már számomra, hogy a bemutató napján ilyen minőségben láthatok filmet, ráadásul a James Bond tényleg jó. Még ezt a Danielt is egész jól kikupálták, megtanították beszélni és a színészi repertoárja se 1 arckifejezésből áll (mondjuk akkor kezdtem megkedvelni mikor megreptette a királynét az Olimpia megnyitón), de igazán az tetszett, hogy régi kedvencem M áll a történet központjában.

4 megjegyzés:

foldip írta...

Es az sem art, ha van eppen egy jo film a moziban :)
A bejegyzesed hatasara eloszor neztem ra egy Olimpiaval kapcsolatos videora, de a montazsok miatt valahogy nem lett vilagos, hogy akkor most ugrott a kiralyne, vagy sem, meg hogyan :S

Julis írta...

Jajj már, persze, hogy ugrott az öreglány! :)) 90 felé, mikor szerencsétlen asszonynak már annyi esze se maradt, hogy ne papírról olvassa fel az egyetlen rászabott mondatot: ezennel megnyitom az Olimpiát. (egyébként én nagyon bírom, sose beszél csak áll és sokkal szebben integet, mint a pápa)

dzsiz írta...

Tegnap Becsben egy boltban volt szerncsem belefutni egy ilyenbe: http://www.amazon.co.uk/Solar-Waving-Jubilee-Special-Edition/dp/B007EBGUKM - hatalmas, de a ruha szine sajnos nem megy a butorokhoz :), szoval ott maradt..

Julis írta...

Ez nagyon kemény! És tényleg mindig csak a színe változik a kis kosztümjének, a szabás örök. Szegényre mikor idejött zöldet adtak, totál úgy nézett ki, mint az AerLingusos stewardessek.