2012. április 15., vasárnap

Kétszer főztem répát a lyánynak, 2 edényemet kellett a szemetre vetni. Kijelenthetem, hogy a répafőzés magas tudomány, amihez sajnos nem értek (kár, hogy szereti a répát a lyányka, amit onnan tudok, hogy nem csak az előke nézegetése köti le mikor a szájához közelítek a kanállal).

7 megjegyzés:

foldip írta...

???????? A repafozes tonkretette 2 edenyedet?! Megis mit csinalsz te azzal a repaval amig fozod?!

Normi írta...

Ottfelejtetted, elpárolgott a víz, majd fossá égett az edény? :D

(ha igen, been there)

dzsiz írta...

hogy jottel ra, h szereti a repat, ha eddig mindketszer elegetted???? lehet vmi mas lesz az...

Julis írta...

Normi a nyertes, és úgy tudtam meg, hogy aztán mindig csináltam másikat is és akkor már ott álltam szorosan a tűzhelynél, mert velem ne szórakozzon semmilyen répa mégha organic se!
Mondjuk a második edényt sajnálom, mert pont ráfért a lyukacsos pároló (amiről meg voltunk győződve, hogy tésztaszűrő, de láttam egy TV műsorban, hogy nem is).
A répa nem csak emiatt szívás, hanem nem is jön ki semmiből, úgyhogy már olyan profi vagyok a gyerek meg az etetési helyszín nejlonozásban, mint bármelyik haladó maffiózó a csomagtartó kibélelésében.

dzsiz írta...

Kezdd el boviteni a gyerek narancssarga szinu ruhatarat :)

dzsiz írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
foldip írta...

Ertetlenkedhetek meg egy kort? Szoval mikor elsore otthagytad, majd visszatertel a konyhaba es talaltal egy szejjel egett edenyt, benne gondolom szenne egett repaval, akkor el sem tudtad kepzelni mi tortenhetett? :) Attol tartok akkor fognak meg meglepetesek erni, amikor mar a gyerek is elkezd jarni es elerni dolgokat a lakasban :) Es azokat a csodakat nem fogod tudni am megismetelni felugyelet mellett, hogy lassad mi is tortent :D