2012. március 21., szerda

A problémám egyszerű: fekete (tulajdonképpen Gun Metal, de ez a történetvezetés szempontjából lényegtelen) lapra fehérrel nyomtatni. Megoldás: egyelőre nincs.

6 megjegyzés:

nami írta...

szia!

otthon akarod megoldani? csak mert szerintem design cégek biztosan vállalnak ilyet, én is csináltam ilyesmiket. a Reads a Nassau streeten elég sokmindent összevarázsol, hátha..

Unknown írta...

Stencil?

Ok, kell egy írógép is hozzá. De bármilyen régi vacak jó, aminek nem akadnak össze (vagy törtek ki) a billentyűi.

foldip írta...

Karesz, azt ugye vagod, hogy tavaly fejezte be az utolso irogep gyarto is a termelest? :) Olyan technologiarol beszelsz, amit ma mar nem is gyartanak!

Julis írta...

@nami: igen a Reeds nagyon sok hülyeségemet megoldotta már, néha vakarják a fejüket, de előbb utóbb mindig kitalálnak valamit. Viszont a csillagok szerencsés együttállása (HPnél dolgozó férj, daffodil day okán jótékonysági kirakodóvásár)tegnap és ma már nyomtattam is extra vastag matt fotópapírra szürke hátteret. A Gun Melat papirt meg majd elhasználom másra.
@ Karesz: az a baj, hogy ilyenkor csak a font kiválasztására rádobok min 1 órát, aztán az írógépen nem olyan sok az opció.

Ha még érdekel valakit, ez az: https://picasaweb.google.com/102123696975828045018/8MSodpercDBlinben?authkey=Gv1sRgCOvr-JqXsd-Y8AE#5723174818327148578

A köralakú matricákat lehet azokhoz a napokhoz ragasztani, amikor valami történik.

LG írta...

És mi van ha egy napon több esemény lenne?

Julis írta...

Mióta megszületett a lyány nem vagyunk olyan népszerűek/elfoglaltak, hogy ez probléma legyen.
De gondolom kisebb betűkkel kellene írni. :)