2011. október 11., kedd

Számomra teljesen értelmezhetetlen moziélmény (mi ebben a jó, komolyan?) ha a világvége után maroknyi ember küzd a mutánsokkal/zombikkal kiégett, mocskos házak között mindenféle rongyokba öltözködve (kinézetre csak a hatalmas speckó fegyver a különbség a jók és a rosszak között) és legnagyobb örömük ha adhatnak egy fél barackkonzervet a kemény életben megedződött neurotikusan hallgatag gyerekszereplőnek. A történet szerint mindig jön valami vírus vagy hasonló és az dönti pusztulásba az emberi fajt (pedig szerintem majd a hülyeség fogja, meglássátok), innentől már csak 1 kérdésem van: a vírusoknak mi közük a felhőképződéshez? Merthogy ezekben a remek darabokban állandó a szürkeség és mindenki a napfényre ácsingózik.

5 megjegyzés:

foldip írta...

Az "I am legend" Z kategoriasban van napfeny, es a Resident Evil-ben is. Igazibol mas zombis film most nem is jut eszembe, szoval eddig 2-0 nalam :) Amugymeg NYC atlag 107 sunny days-t havel evente (atlagos zombivadasz varos helyszin). Ha ebbol a nagyresze nyarra esik, akkor annyit kell csak feltetelezned, hogy a virus jarvanyok nem nyaron tornek ki. Ami igy is van altalaban az influenzaval, miert ne lehetne igy a zombivirussal is? :)
(franc, LA 186 nap... ott akarok lakni!!!!!)

Virág írta...

nekem azért jó zombis filmet nézni mert arra gondolok: 'de kurvajó hogy igazából nincsenek'

Julis írta...

Ugy latszik csak en fogtam ki eddig a szurke zombisokat... De nem is vagyok igazandibol kivancsi rajuk tobbet (bar a Virag erve hasznos, de akkor se toltenem ezzel a delutani semmittevest).

Isabel írta...

Juliska, muszájtott neked zombis filmet nézni? hiszen elég sokkoló lehet a pedikürös is:-)

Erik írta...

tök igaz :-))