2011. július 11., hétfő

Törjön le azoknak a keze, akik Word-ben enterrel (page break helyett) és space-el (tab helyett) formáznak szöveget! Utána meg csodálkoznak, hogy „dehát nem is így akartam, hogy kinézzen”.
Azokról az elvetemültekről már nem is vagyok hajlandó ítélkezni, akik Heading helyett kézzel beszámozzák a sort, majd felnagyítják a betűméretet (kis ízléssel félkövér is jöhet). Aztán meg kerek szemekkel néznek, hogy miért nem jelenik meg a tartalomjegyzékben.

3 megjegyzés:

foldip írta...

Az a helyzet, hogy en sem tudnam ezeket ha nem kellett volna tanitanom anno. De mivel tanitottam, igy meg tudom mondani miert nem tudja senki mas: mert a fel csapatnak nem adtam volna meg az alairast (Bevezetes az informatiokaba :) ), de az eloadotanar mindenkinek alairta vegul. Ezert tart itt ez a vilag! Es akkor a neminfo vegzettseguekrol ne is beszeljunk. Add fel. En mar megtettem. Az utso 3 CV amit atneztem ismerosoknek maradt spacekkel meg felkoveristesekkel. Az a helyzet, hogy a CV olvasoi sem tudjak, szoval igy nem faj senkinek. Csak neked. Meg nekem. De mi kulonlegesek vagyunk :)

Julis írta...

Miert? Miert? Miert nem gondolkoznak az emberek? vagy aztan miert nekem kell eltakaritani a szarukat?

foldip írta...

Az elsore tudod a valaszt. A masodikra meg nincsen... C'est la vie :)