2011. június 3., péntek

Nekünk nem ilyen téglalap alakú falraszerelhető TVnk van, hanem az a jó öreg kocka. Az, hogy a kép 2 oldalából hiányzik kb 5-6 centi eddig egyátalán nem zavart, úgyis a kép közepén történik a lényeg. Még jókat derültünk is, mert megtanultam sokkal gyorsabban olvasni a SkyNews alján a csíkban a híreket (hamarabb eltűnik, ugye) meghogy pl a Head labda reklámból pont a termék marad mindig le (mert a bal szélen van). De mostanában a Roland Garroson a sok művészkedő buzeráns operatőr a jól bevállt felülről mutatom a pályát nézet helyett mindenféle alteros beállításokkal kísérletezik. Konkétan nem látom Rogit szerválni csak azt ahogy berobban a képernyőre a labda. Mé’ nem jó ezeknek a régi módszer?

3 megjegyzés:

foldip írta...

Ideje uj tevet venni? Igy mulik el a vilag dicsosege :)

dzsiz írta...

Ha jol tudom, es nem 35 eves Orion TVn nyomod, akkor a tavnyomon kell lennie egy gombnak, amin a 4:3-at, 16:9re tudod allitani. Igy lesz egy-egy csik a kepernyo tetejen es aljan, de legalabb latod a dolgokat :) marmint ha tenyleg ez a cel.

Julis írta...

Vége a Roland Garrosnak, a héten pedig költözünk az új kéróba, szoval Wimbledon már jobb lesz (ez a hosszabb verzió arra, hogy nem találtam a menüben a 4:3-ról 16:9-re állító gombot...)